Завантаження...

Продаж покрівельних матеріалів та комплектуючих

25 вересня 2017 в 14:00

Кращі спікери з Києва та Львова приїхали в Чернівці, щоб допомогти hr-фахівцям нашого міста подивитися на рутинні завдання під новим кутом, побачити перспективи і нові рішення.

Мета клубу – згуртувати HR-спеціалістів Чернівців, допомогти впоратись з важливими питаннями, які стосуються найму персоналу, підсилити професійно для отримання більш якісного результату в своїй діяльності.

За словами куратора клубу, Катерини Насадюк «відкриття і перше засідання HR-CLUB Chernivtsi пройшло на гідному рівні. Не дивлячись на дощовий недільний ранок, зал був повний – більше 40 учасників. Були присутні не тільки менеджери задіяні в HR сфері, а й власники компаній, заступники директорів, маркетологи та студенти.

Спікерами перших зборів клубу були:

Ельзара Войдюк – помічник HRD Business Academy 4Smart, куратор програми “Smart HR” (м. Київ)

Вікторія Сафронова – консультант з кар’єри в Pobeda Safronova, щасливий HR в Fresh&go, експерт з питань персоналу, кар’єрний консультант (м. Київ).

Тамара Юришева – провідний рекрутер у Business Academy 4Smart і групі компаній Мир Весов, менеджер проекту РБ «Аїст», в майбутньому основний лектор програми «СмартРекрутер» (м.Київ).

Катерина Насадюк – HR-директор компанії Кровля Центр, куратор HR-Club Chernivtsi (м. Чернівці).

Оксана Щур – засновник школи управління персоналом при HR-кав’ярні, автор навчальних програм з управлінського та event-менеджменту, практикуючий HR-бізнес партнер, організатор та тренер більше 600 проектів (консалтиг, тренінги, мастер-класи, конференції) (м.Львів).

Протягом 7 годин, спікери ділились цікавою та корисною інформацією. Активна публіка генерувала ідеї та активно шукала шляхи залучення та втримання персоналу, в рамках панельної дискусії Оксани Щур «Як знайти, залучити і втримати персонал в умовах турбулентності ринку?»

«Приїхав сильний склад спікерів – це відомі HR-директори великих компаній, з величезним практичним досвідом в даній сфері. Тематика їх виступів була актуальна і цікава. Вийшла хороша дискусія», – повідомила Катерина.

«У сфері найму є багато глобальних проблем і найважливіша це відтік кадрів в країни ЄС, не бажання молоді працювати, в результаті, вакансії закриваються дуже складно і дуже довго і не завжди якісними кадрами.

Але ми впевнені, що HR-CLUB допоможе всім нам знайти оптимальні рішення даних питань. Адже разом ми сила і невичерпне джерело чудових і дієвих ідей.

Чекаємо нових зустрічей в нашому HR-CLUB CHERNIVTSI!» – підсумувала Катерина Насадюк.

Партнерами заходу виступили:
•Торгово-виробнича компанія «Кровля-центр».
•Paul Celan Literaturzentrum / Літературний целанівський центр.
•ТМ «Bacara cafe».
•Факти Чернівці.

Безкоштовна консультація по товарам і монтажу